Якщо вам теж цікаво питання впровадження безпеки в проекти, тоді чекаємо на 6-тому заході TechCases. Ми поговоримо про 2 приклади, коли спікери вбудовували безпеку в продукти, які вже були створені.

Наші спікери – Євген ПілянкевичСТО компанії Cossack Labs, керує розробкою open-source та корпоративних інструментів захисту даних у великих розподілених системах та Анастасія Войтова — Product Engineer компанії Cossack Labs з досвідом у багатьох технологіях, об’єднує світи прикладних програмістів та інженерів з безпеки.

Євген розкаже про інтеграцію інструментів захисту даних до традиційного e-commerce продукту: від аналізу ризиків та вибору моделі безпеки до практичних архітектурних рішень, змін в процесі розробки. Кейс допоможе зрозуміти, чому навіть у складному, високонавантаженому та вже активно функціонуючому продукті при наявності кваліфікованої інженерної команди суттєво покращити безпеку – неважко.

Анастасія розкаже про те, як стартап із світу “хіпстерських технологій” спочатку зацікавився технічними аспектами реалізації GDPR, а потім впровадив насркізне шифрування (end-to-end encryption) даних своїх користувачів. Кейс буде цікавим архітекторам та старшим інженерам для розуміння, як реалізувати навіть найсуровіші безпекові засоби, в той час коли продукт вже працює.

Захід складатиметься з 2 частин:

1. Перша частина – це виступи спікерів, які триватимуть 50 хв.;
2. Друга частина – це дискусійна панель, яку традиційно заміксуємо із нетворкінгом. Обговорення виступів і кейсів перейде у формат живого спілкування, де кожен зможе задати спікерам своє питання, поспілкуватись з учасниками і смачно перекусити (тривалість 1 година).